Snipp snapp snute, så var Man U ute!

Skrevet av

(15. mars 2018): Det som skulle bli en festaften og walk-over for Jose Mourinhos menn, ble til et spansk mareritt! Den målløse bortekampen skulle og burde ha gitt inngangsbillett til kvartfinaleplass i Champions League.

I stedet ble Manchester United utslått & ydmyket av Sevilla som ligger på 5. plass i La Liga.

 

Jesse Lingard og målmaskin Lukaku med avspark etter den første scoringen mot Sevilla.

Det sies at 0-0 i første kamp er et skummelt resultat, men Manchester United gjorde det dobbelt så vanskelig med en uinspirert og overforsiktig forestilling. Som endte i ydmykelse på eget gress.

To scoringer i løpet av fire minutter i 2. omg av spanjolene var nok (Wissan Ben Yedder burde ha gjort hat-trick etter han var mutters alene med David De Gea). En leksjon i effektivtivitet som klart og tydelig blottla Uniteds svakheter.

Wissam Ben Yedder med den første spikeren i United-kista – keeper De Gea sjanseløs på skuddet ved høyre stolperot (for Yedder)

 

Lykkelig målscorer jubler, United-back Young naturlig nok ikke like fornøyd.

 

Man United keeper David De Gea tydelig forbannet etter 0-1 – verre skulle det bli!

Paul Pogba startet på benken, kom inn på 0-0 og bidro egentlig svært lite. Manageren valgte i tillegg og starte uten Juan Mata – nei, dette var en begredelig affære. Og veldig negativt fra Mourinho som altså ikke maktet og slå kloa i sin 3. Champions League tittel.

Tomåls-helten fra Liverpool-triumfen, Marcus Rashford var sørgelig alene, men viste innimellom vilje til å utfordre motstanderen. Lagkameratene var ytterst middelmådige. Langsomme, poleballer, uinspirerte! “Angrip, angrip, angrip” var meldingen fra tilskuerne som på ingen måte ble lydhørt.

Innbytteren nok en gang, denne gang med en merkelig heading keeper De Gea fikk en hånd på, men forgjeves – ballen var klart innafor målstreken.

 

Alexis Sanchez jobbet og slet, men det ble liksom ikke noe ut av det. Her mot Sevillas Gabriel Mercado.

 

To managere, men bare en vinner! Sevillas Vicenzo Montella trakk det lengste strået og Jose Mourinho (bak) måtte til slutt innse at laget (lagoppstillingen?) hans ikke var godt nok denne tirsdags kvelden på Old Trafford.

 

Lukaku reduserte til 1-2, men forgjeves…det ble bare nesten for de røde i sluttminuttene.

Stemningen på Old Trafford i forkant var elektrisk, men etter hvert som kampen skred fram ble det mer og mer spansk også på tribunen. Før en sjokkerende stillhet og frustrasjon. Rashford eneste United-spiller med gult kort, Sevilla pådro seg 4 kort av samme farge.

Dermed er FA Cupen eneste mulighet for de røde til å vinne noe denne sesongen. Brighton hjemme i kvartfinalen burde gi avansement, men etter dette showet vet vi egentlig ikke…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Related Posts:
  • Motta fotball-bloggen GRATIS i innboksen din!