Kane et steg nærmere scoringstoppen!

Skrevet av

 

Harry Kane har akkurat rundet evigunge Buffon i Juve-buret – og Spurs imponerende opphenting har begynt.

 

(Valentines Day, 2018): Med gårsdagens utrolige opphenting i 2-2 kampen mot Juventus, noterte målmaskinen Harry Kane seg for nok en nettkjenning. Før Christian Eriksens frispark-perle snudde opp ned på Champions League oppgjøret i Torino.

Harry som ble veiet og funnet for lett – eller skal vi si nærmere for “blubbete og lite atletisk” av Arsenal som guttunge, står nå med 7 mål på en CL-sesong. Kun en av Liverpools “all time” yndlinger har flere, Steven Gerrard står bokført med 8 – sjekk oversikten til Daily Mail.

 

Og fortsatt har Tottenham kamper igjen og spille. Tross 2-2 på fremmed gress bør ikke London-laget ta noe for gitt når den “gamle damen” kommer på gjenvisitt. Italienerne trenger kun en nettkjenning før de tetter igjen døra og rir av stormen. Bare det at gjengen med Wembley som hjemmearena denne sesongen virker uimotståelige når de først setter i gang.

Christian Eriksen har akkurat sendt av gårde kula, Kane “åpner” muren og Buffon er sjanseløs på ballen som havner i keepers høyre hjørne.

 

Elleville Spursspillere etter at lagets fenomenale danske (i midten) har utlignet til 2-2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Related Posts:
  • Motta fotball-bloggen GRATIS i innboksen din!